HUNDAR I VÅRA MINNEN – BECKHAM

Vår älskade underbara Beckham har lämnat oss. Saknaden o tomheten är enorm, allt gick väldigt fort.

På fredagen skuttade Du runt i skogen, pigg o glad som en valp. Busade med din trogna, bästa vän Trulle som hade dig som idol. Han lärde sig allt av dig.

Men på natten blev Du sjuk, och på lördag morgon fick vi ta farväl av dig, vår underbara trogna hjälpsamma arbetsvilliga snälla glada vackra Beckham ❤️. Du som var min arbetskamrat på kurser i 12 år . Du som visade kursdeltagare hur man skulle göra eller fick de träna med Dig och du lärde dem. Du som alltid var pigg och hjälpsam. Vi är tacksamma för den tid Du varit hos oss. Du är saknad och älskad.

Dream Max Beckham 2004-04-16  –   2016-04-09

Ett av Beckhams favoritnöjen var att leta kantareller  – här ett minne: Ute på skogspromenad i helgen börjar Beckham reagera. Han markerar att han hittat något. Vi undrade vad det kunde vara, inget syntes alls. När vi plockade bort höstlöven som marken var täckt av förstod vi. Svamp! Ett halvt kilo kantareller fick vi! 🙂 Gott!

Ett annat minne vi har är vår rallylydnadsdebut:

Beckham blev idag godkänd i sin första rallylydnadstävling i nybörjarklass i Saxnäs på Öland.

Ett annat minne från utställningsringen är:

Beckham, 11 år,deltog i Ronneby. SKK internationell utställning 9 augusti 2015. Ck, Bästa veteran, 5:e bästa hane. Still going strong!

Beckham,till höger om sin familjevän Trulle

Beckham

LP1 LP2 – Dream Max Beckham

2004-04-16  –  2016-04-09

Reg.nr: S36806/2004

Uppfödare: Jennie Andersson

Beckham tränade viltspår, spår, lydnad, rallylydnad och en kan en massa konster. Han kunde öppna och stänga lådor och skåp, hämta saker till matte, spola på toan, hjälpa till att plocka ut tvätten ur tvättmaskinen och mycket mer. Han var också duktig på att leta kantareller.

Meriter

Viltspår:godkänd anlagsklass

Utställning:2 CERT, 9 CK, Bästa veteran flera år i rad, Cert 2012

Lydnad:5 X 1:a pris lydnadsklass 1, titel: LP1, 3 X 1:a pris lydnadsklass 2, titel: LP2

Rallylydnad:En tävling i Nybörjarklassen och den godkänd. elva års ålder!

2015

Blir Veteran BIS 1 i Nybro, 11 år gammal!

BIS 1 veteran i Moheda ”11,5-årig härlig veteran, maskulint huvud, utmärkt rygg, mycket bra bröstkorg, rör sig med utmärkt steg för sin ålder. Härligt temperament.

2016
 CK och BIR veteran vid internationell tävling i Malmö, mars 2016. Glädje 🙂